Skip to content

Vahvat hiukset juuresta latvaan

Hiuksiemme vahvuus ja terveys on suoraan yhteydessä kehoomme, johon hiusten juuret ovat kiinnittyneet. Kauniiden hiusten saavuttamiseen ei riitä yksinään hiuksen näkyvän osan hoitaminen. Eniten hoitoa kaipaavat päänahka sekä hiusjuuret.

Tiedämme, että ihomme kaipaa päivittäistä puhdistamista ja ravitsemista hoitavilla seerumeilla sekä kosteuttavilla voiteilla. Yhtä tärkeää huolehtia hiuksistamme. Saadaksemme kauniit hiukset meidän tulee huolehtia myös hiuksien osista joita emme näe.

NANNIC hoitokonsepti hiuksille ja päänahalle koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka antavat halutut tulokset säännöllisesti käytettynä. Päivittäinen hoitonesteiden lisääminen päänahalle vie vain hetken  ja lopputulos on sitäkin palkitsevampi. Hiuksesi ovat ravitut ja huomaat kuinka niistä tulee kauniit, terveet ja vahvat. Kaiken lisäksi saat niihin lisää volyymia.

NANNIC hiustenhoitotuotteet ravitsevat hiuksiasi täydellisesti ja saat kauniit sekä terveet hiukset.

Henkilökohtainen tarve tuotteille

Vuonna 2010 huomasin, että hiukseni olivat selvästi ohentuneet ja päätin tehdä asialle heti jotain. Testattuani satoja yhdistelmiä raaka-aineita kahdeksan vuoden aikana päädyin lopulta optimaaliseen tuoteformulaan, johon olen tyytyväinen.

Tämä itsestäni otettu kuva (1) on kuuden kuukauden jälkeen kun käytin NANNIC HSR Day Care ja Night Care hoitonesteitä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja toivottavasti olet sinäkin.

\"\"
Nannic Copy

Hiustemme kiilto ja kauneus syntyvät meille näkymättömästä osasta.Hiustemme juuret saavat uusiutuvan voimansa ja ravintonsa suuremmasta kokonaisuudesta. Meidän terveestä kehostamme.

René Nagels, helmikuu 2019

Autamme sinua

Autamme sinua

Nannic Copy

Nannic International

NANNIC on belgialainen perheyritys kolmannessa polvessa. Nannic on tunnettu bioaktiivisista hoitotuotteistaan sekä tehokkaasta radiofrekvenssihoidosta. Nannicilla on oma tuotantolaitos Heist Op Den Bergissä. Oma tuotanto mahdollistaa monipuolisen ja tinkimättömän työskentelyn tuoteinnovaatioiden parissa. Nannic on monella tuotteellaan edelläkävijä  ja kansainvälinen yhteistyö on maailmanlaajuista. Nannic on tällä hetkellä edustettuna 42 maassa. kappaletta. 

Nannic Copy

Nannic Suomi

Nannicin maahantuonti suomessa sijaitsee idyllisessä Porvoossa. Autamme markkinoinnissa ja koulutamme hoitolaitteiden ja tuotteiden käytössä. Olemme SKY-maahantuojajäsen ja teemme kansainvälistä yhteistyötä muiden Nannic maahantuojien kanssa. Vuosien työkokemus kauneuden parissa on antanut paljon ja yhteistyö Nannicin kanssa on kiinnostavaa ainutlaatuisten ja toimivien tuoteinnovaatioiden parissa.