Skip to content

Vahvat hiukset juuresta latvaan

Kauniiden hiusten saavuttamiseen ei riitä yksinään hiuksen näkyvän osan hoitaminen. Eniten hoitoa kaipaavat päänahka sekä hiusjuuret.

Henkilökohtainen tarve tuotteille

Biokemianprofessori ja kemisti René Nagels on NANNICin perustaja. Vuonna 2010 hän huomasi hiustensa selvästi ohentuneen ja päätti tehdä asialle jotain. Hän testasi satoja yhdistelmiä raaka-aineita kahdeksan vuoden aikana ja päätyi lopulta optimaaliseen tuotekoostumukseen.

Tavoitteena terveet hiukset

Tiedämme, että ihomme kaipaa päivittäistä puhdistamista ja ravitsemista hoitavilla seerumeilla sekä kosteuttavilla voiteilla. Yhtä tärkeää huolehtia hiuksista. Saadaksemme kauniit hiukset meidän pitää huolehtia myös hiusjuurista ja päänahasta.

NANNIC hoitokonsepti hiuksille ja päänahalle koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka antavat halutut tulokset säännöllisesti käytettyinä. Päivittäinen hoitonesteiden lisääminen hiuspohjalle vie vain hetken  ja lopputulos on sitäkin palkitsevampi. Hiukset ovat ravitut ja huomaat kuinka niistä tulee kauniit, terveet ja vahvat. Kaiken lisäksi saat niihin lisää volyymia.

NANNIC hiustuotteet ravitsevat hiuksia juuresta latvaan. Lopputuloksena on kauniit ja terveet hiukset.

Miten tuotteet vaikuttavat

NANNIC hiustuotteet auttavat ylläpitämään päivittäistä hormonitasapainoa optimaaliseen hiusten kasvuun. NANNIC Night Care  -hoitonesteessä on kasviperäistä auksiini-hormonia, joka estää DHT:n tuotannon ja ehkäisee päänahan liiallista talin tuotantoa.  Tämä on hyväksi terveelle hiuksen kasvulle. Lisäksi hoitonesteet aktivoivat mikroverenkiertoa ja lisäävät runsaasti ravinteita hiusjuurille.

René Nagels on vuosien työn tuloksena kehittänyt tuotteet oheneville hiuksille

Nämä itsestäni otetut kuvat ovat ennen ja jälkeen 6 kuukauden jaksoa,  jolloin käytin NANNIC Day Care- ja Night Care- hoitonesteitä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.

Autamme sinua

René ja Tine

Nannic International

NANNIC on belgialainen perheyritys kolmannessa polvessa. NANNIC on tunnettu bioaktiivisista hoitotuotteistaan sekä tehokkaasta radiofrekvenssihoidosta. NANNICilla on oma tuotantolaitos Heist Op Den Bergissä. Oma tuotanto mahdollistaa monipuolisen ja tinkimättömän työskentelyn tuoteinnovaatioiden parissa. NANNICin moni tuote on edelläkävijä  ja kansainvälinen yhteistyö on maailmanlaajuista. NANNIC on tällä hetkellä edustettuna 42 maassa.

tea belgiassa

Nannic Suomi

NANNICin Suomen maahantuonti sijaitsee Porvoossa. Autamme markkinoinnissa ja koulutamme hoitolaitteiden sekä tuotteiden käyttöön. Olemme SKY-maahantuojajäsen ja teemme kansainvälistä yhteistyötä muiden maiden NANNIC-maahantuojien kanssa. Vuosien työkokemus kauneudenhoitoalan parissa on antanut hyvää käytännön kokemusta alasta. Yhteistyö NANNICin kanssa on antoisaa ainutlaatuisten tuoteinnovaatioiden parissa.